RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13-åring kastet baby ut av vinduet

En 13 år gammel amerikansk jente fikk panikk etter at hun hadde født sitt barn hjemme på jenterommet. Da babyen ikke ville slutte å skrike, kastet hun det nyfødte barnet ut gjennom vinduet.

Der ble gutten liggende i et smug i 14 timer, før hennes 15 år gamle kjæreste kom hjem og fikk vite om hva som hadde skjedd, skriver Aftonbladet. Politiet sier at 13-åringen og kjæresten har forklart seg om det som skjedde forrige fredag.

Den 15 år gamle gutten har forklart at han hentet babyen og pakket ham inn i noen håndklær, før han la ham i en pappose, som han satte fra seg på en kirketrapp i nærheten. Der ble den senere oppdaget av noen tilfeldig forbipasserende.

Politikilder har forklart at spedbarnet hadde store hode- og brystskader, og at hendelsen betraktes som et drap. Det er foreløpig ikke tatt ut noen formell tiltale mot tenåringene. Det vil uansett bare være aktuelt å stille den 13-årige moren for retten – og betrakte henne som voksen – om man kommer fram til at hun drepte barnet med overlegg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere