*Nettavisen* Nyheter.

13-åring kastet baby ut av vinduet

En 13 år gammel amerikansk jente fikk panikk etter at hun hadde født sitt barn hjemme på jenterommet. Da babyen ikke ville slutte å skrike, kastet hun det nyfødte barnet ut gjennom vinduet.

Der ble gutten liggende i et smug i 14 timer, før hennes 15 år gamle kjæreste kom hjem og fikk vite om hva som hadde skjedd, skriver Aftonbladet. Politiet sier at 13-åringen og kjæresten har forklart seg om det som skjedde forrige fredag.

Den 15 år gamle gutten har forklart at han hentet babyen og pakket ham inn i noen håndklær, før han la ham i en pappose, som han satte fra seg på en kirketrapp i nærheten. Der ble den senere oppdaget av noen tilfeldig forbipasserende.

Politikilder har forklart at spedbarnet hadde store hode- og brystskader, og at hendelsen betraktes som et drap. Det er foreløpig ikke tatt ut noen formell tiltale mot tenåringene. Det vil uansett bare være aktuelt å stille den 13-årige moren for retten – og betrakte henne som voksen – om man kommer fram til at hun drepte barnet med overlegg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.