*Nettavisen* Nyheter.

14-åring drept i Gaza

Den palestinske unggutten ble drept i et israelsk angrep nord på Gazastripen tirsdag, sier palestinsk helsepersonell.

02.08.06 06:29

En 14 år gammel palestiner ble drept i et israelsk angrep nord på Gazastripen tirsdag, sier palestinsk helsepersonell og øyenvitner sier til nyhetsbyrået Reuters.

Gutten ble drept i et luftangrep utenfor byen Beit Lahiya. Tenåringen ble drept i et luftangrep utenfor Beit Lahiya på Gazzastripen da traffet av splinter etter han gikk forbi stedet der raketten traff. Fire personer som befant seg i sted ble såret.

Gikk inn på Gazastripen

Tidligere tirsdag ble det meldt at israelske stridsvogner gikk inn sør på Gazastripen og skjøt granater mot et område ved flyplassen i Rafah. Ifølge Israelske hæren sa at palestinske militante hadde rakettutskytingsramper, melde AFP.

Israelske stridsvogner og store bulldosere tok seg også inn i Dahaniya-distriktet for å ødelegge tunneler brukt i angrep mot Israel ifølge israeleske hæren.

Raketter mot Israel

Palestinske militante grupper melder tirsdag at de ha skutt flere raketter inn i Israel i løpet av et døgn. Israelske hæren bekreftet at fire raketter hadde landet i Israel, men at de ikke har forårsaket noen skader, melde AFP.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag