RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14 døde etter snøstorm

Foto: AP/Robert Spencer (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Minst 14 personer er døde etter kraftige snøfallet på østkysten av USA søndag.

Blant de døde er en ti år gammel gutt som ble funnet død i en bil som gikk på tomgang i byen Roxbury i Connecticut. Eksosrøret var blokkert av snø. En mann døde etter at han hadde måkt snø i Brookline i Massachussetts. Dødsårsaken var trolig hjertestans, skriver avisen Boston Globe.

I delstatene Connecticut, Ohio, Wisconsin, Pennsylvania, Maryland, Iowa og Massachussetts er til sammen minst 14 personer omkommet.

I delstatene Massachusetts, New Jersey og Rhode Island ble det erklært unntakstilstand. Politimenn måtte bytte ut patrulebilene med sine private firehjulstrekkere.

Åtte andre personer er døde etter at inntil en meter snø lavet ned over New York og store deler av New England. Flere flyplasser ble stengt og ferger innstilt i uværet. I Nantucket mistet 26.000 innbyggere strømmen. Byen Salem på Cape Cod fikk rundt en meter snø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere