Gå til sidens hovedinnhold

15-etasjes stillas kollapset

Tre personer ble alvorlig skadd da flere stillas kollapset i England tirsdag.

Følg utviklingen på mobil

Sky News melder at 15 etasjer med stillas har kollapset på en bygningsplass i England. Ifølge nyhetsbyrået AP skjedde ulykken ved et hotell som var under konstruksjon.

Så langt er det ikke rapportert om drepte etter ulykken.

- Tre personer er reddet ut av ulykkesområdet og er sendt til Milton Keynes sykehus, sier politiinspektør Andy Standen ved Thames Valley politiet til AP.

- Alle reddet ut
Ulykken skjedde i byen Milton Keynes i Sør-England. Fire bygningsarbeidere fryktes lenge å være fanget i ruinene, men klokken 16.30 norsk tid meldte politiet at det ikke skal være flere innsperret i ruinene.

Ifølge BBC News avhøres nå firmaet som er ansvarlig for stillaset og varsler at det vil bli gjennomført en grundig etterforskning på stedet. Ifølge et vitne skal det ha blåst kraftig da ulykken skjedde.

Varmesøkende kamera
Redningsarbeidere jobbet på spreng og brukte varmesøkende kamera og annet spesialutstyr i søket. Rundt 20 ambulanser, to luftambulanser, brannfolk og politifolk er på stedet.

Ifølge Fraser Pearson, en talsmann for brann- og redningstjenesten i Buckinghamshire, er rundt 20 personer tatt til sykehus.

Årsaken til ulykken kan være to vegger som kollapset, som igjen førte til at stillaset falt sammen. En av de skadde blir nå operert ved sykehuset, melder BBC News.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken