RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18 drept i tre bombeangrep

Sist oppdatert:
Minst 18 mennesker mistet livet i tre ulike bombeangrep i det nordlige Irak torsdag.

Minst tolvmistet livet og rundt 40 ble skadd da en massiv eksplosjon ved åttetiden torsdag morgen (lokal tid) rammet en restaurant i Tuz Khormato, 88 kilometer sør for oljebyen Kirkuk i nord-Irak, melder nyhetsbyrået AP. Flere av livvaktene til Iraks kurdiske visestatsminister Rowsch Nouri Shaways spiste frokost på restauranten da angrepet skjedde, men ministeren var ikke til stede.

En fremstående representant for de lokale myndighetene i Diyala-provinsen og tre av hans livvakter mistet livet da en bilbombe eksploderte i byen Baquba, nord for Bagdad. Bomben var plassert i en parkert bil, og detonerte da konvoien til Hussein Alwan al-Tamimi passerte ved 09.30-tiden (lokal tid). Til sammen fem personer ble drept.

En tilfeldig forbipasserende mistet livet, og tolv andre ble skadd i en selvmordsaksjon Kirkuk torsdag 08.30, opplyser politiet til nyhetsbyrået Reuters. Kirkuk ligger 290 kilometer nord for Bagdad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere