RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

20-årig jente drept på nachspiel

Sist oppdatert:
En 20 år gammel jente ble knivskåret og drept av sin tre år eldre venninne da et nachspiel i svenske Sala sporet helt av natt til søndag.

Malin Jonsson startet lørdagskvelden på vorspiel hos en venninne, og fortsatte deretter å feste på Stadshotellet i Sala. Ifølge ansatte ved hotellet forlot hun sammen med venninnen stedet klokken kvart på to natt til søndag. De to dro hjem til Malins leilighet, hvor det ble nachspiel, og hvor folk kom og gikk hele tiden, skriver Aftonbladet.

I morgentimene var det Malin Jonsson, 18-årige Kristiina Kovanen og den 23-årige kvinnen som satt igjen. Plutselig fløy 23-åringen på Kovanen, og skallet henne så hardt at hun ble liggende i sofaen.

- Deretter skar hun henne i halsen, og sa «nå skal du få se på at jeg dreper din venninne», forteller Kovanens storesøster Marika overfor Aftonbladet.

Ifølge opplysninger avisen sitter på, døde Malin Jonssen nesten umiddelbart etter at 23-åringen gikk løs på henne med kniv. Flere kilder har fortalt at hugget traff i halsen.

Samtidig flyktet Kristiina Kovanen for livet. Hun kom seg ned trappen og ut av huset, skrekkslagen og i sjokk, mens hun med hånden forsøkte å stanse blødningen fra halsen.

- Hun kunne knapt prate fordi hun var så redd, forteller et vitne som fikk varslet politiet og ringt etter ambulanse.

Da politiet kom til åstedet var 20-årige Malin Jonsson allerede død, mens 23-åringen som drepte henne fortsatt befant seg på stedet. Kvinnen, som er en kjenning av politiet, er anholdt for drap.

18-årige Kristin Kovanen er operert, og tilstanden hennes betegnes som stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere