*Nettavisen* Nyheter.

21-åring pågrepet for brutal voldtekt

Svensk politi pågrep mandag en 21 år gammel mann som er mistenkt for å stå bak den brutale voldtekten på en 15 år gammel jente.

Politijakten på den andre gjerningsmannen fortsetter, ifølge Aftonbladet. Den 15 år gamle jenta ble funnet blodig og forslått på gaten like før midnatt søndag kveld.

Hun hadde mistet mye blod, og situasjonen hennes ble betegnet som meget alvorlig av politiet. Senere mandag ble det klart at skadene ikke var livstruende.

15-åringen hadde vansker med å forklare seg for politiet da hun ble funnet, men det lille hun fikk sagt, satte politiet på sporet av en 21 år gammel mann som jenta kjente fra før. I løpet av mandagen bekreftet jenta selv mannens identitet og navnga ham.

- Hun har forklart at hun kjente en av mennene fra tidligere, og at hun ble med ham hjem til leilighetshotellet hvor han bodde, opplyser etterforskningsleder Christer Sjöblom til avisen. Der skal hun ha blitt voldtatt og grovt mishandlet av mannen hun kjente og en annen mann.

21-åringen meldte seg selv for politiet ved 15-tiden mandag, men politiet leter fortsatt etter den andre gjerningsmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag