RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25 islamister tatt etter London-bomber

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
25 militante islamister ble i natt arrestert i Pakistan under en aksjon i forbindelse med terrorbombene i London.

De 25 personene ble pågrepet i Punjab-provinsen i Pakistan, melder Reuters. Ifølge pakistansk politi har aksjonen sammenheng med terrorbombene i London 7. juli.

- De blir nå utspurt om en mulig tilknytning til noen av bombemennene, sier en kilde i de lokale myndighetene til Reuters.

Ifølge den anoyme kilden ble islamistene pågrepet i byene Dera Ghazi Khan, Multan, Faisalabad og Khushab.

En sikkerhetsansatt i Punjab sier til nyhetsbyrået at han forventer at utspørringen av andre mistenkte som er blitt pågrepet de siste dagene i byen Lahore, vil bekrefte de 25 personenes bånd til London-bombene.

- Vi mistenker at to eller tre av de arresterte i Lahore de siste dagene hadde tilknytning til bombemennene. Vi utspør dem nå intenst, og håper å kunne komme med noen positive resultater om kort tid, sier han.

Dødstallene etter sjokkbombene i London 7. juli har nå steget til 56, i tillegg til at 700 ble skadet. Tre av de fire utpekte bombemennene var unge britiske muslimer av pakistansk avstamning.

2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere