RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

26-åring tilstår drap

En 26 år gammel thailandsk mann skal ha erkjent drapet på dansknorske John Terry Petersen (34).

Fredag meldte lokale medier på ferieøya Koh Samui i Thailand at 26-åringen ble funnet sovende med drapsvåpenet om lag fem timer etter drapet.

Var vitne til drapet
John Terry Petersen (34) fra Gjerstad ble skutt og drept utenfor baren til sin thailandske kjæreste ved 02-tiden natt til torsdag.

Kjæresten Dokket «Get» Insuntnern (29) har tidligere fortalt Agderposten at hun så kjæresten bli skutt og drept. Fredag identifiserte hun liket av Petersen, som hun hadde vært sammen med i eth alvt års tid.

Drapsofferet vil en av den nærmeste dagene bli fraktet hjem til Norge for gravlegging her. Selv om han formelt var dansk statsborger, hadde 34-åringen sterkest tilknytning til Norge.

Den 26 år gamle thailendingen som skal ha tilstått drapet, har angivelig senere nektet for et hvert kjennskap til hendelsen etter å senere ha blitt fremstilt for retten. En 24-åring som var passasjer på motorsykkelen drapsmannen brukte for å komme seg til baren der den fatale hendelsen fant sted, har fremdeles ikke meldt seg for politiet.

Frykt for turistflukt
Ifølge lokale medier var flere hundre turister i den folksomme restaurantgata Raggae Alley skrekkslagne vitner til drapet natt til torsdag. Det er også trolig årsaken til at politiet legger så store ressurser i etterforskningen av saken. Frykten for at hendelsen skal skremme turister fra øya, som hvert år besøkes av 1,4 millioner turister, er trolig årsaken til at nasjonale medier ikke har omtalt saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere