RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

27-åring kidnappet på vei til jobben

En 27 år gammel stockholmsmann ble tirsdag funnet sjokkskadd og virrende rundt på en parkeringsplass i Strängnäs. Tre timer tidligere ble mannen kidnappet av to bevæpnede menn da han var på vei til jobb.

Det var like før klokken ni tirsdag morgen at den svenske 27-åringen ble overfalt og bortført av to menn bevæpnet med pistol i nærheten av Odenplan i Stockholm sentrum, skriver Aftonbladet. I tre timer ble mannen holdt fanget i en bil, hele tiden med en pistol rettet mot seg, før han ble dumpet i utkanten av Strängnäs, seks-sju mil vest for den svenske hovedstaden.

27-åringen har en ansvarsfull stilling i Stockholm sentrum, og det var mannens kolleger som slo alarm da han ikke dukket opp på jobb. De fryktet at han hadde vært utsatt for en ulykke, og ringte politiet.

Like før klokken tolv oppdaget et befal at en ukjent mann virret rundt på parkeringsplassen utenfor militærforlegningen ved Strängnäs.

- Mannen var i sjokk og ba om hjelp til å kontakte politiet, forteller presseoffiser Wilhelm Glatz.

Politiet gikk tirsdag ettermiddag ut med en etterlysning etter de to ukjente gjerningsmennene, som kjørte rundt i en mørk Volvo 740.

- Vi vet med sikkerhet at mannen har vært utsatt for en meget alvorlig forbrytelse. Motivet er fortsatt ikke klarlagt, og gjerningsmennene er ukjente, sier sier Thomas Redlund, politisjef i Strängnäs.

27-åringen har aldri tidligere vært i kontakt med politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere