RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

28-åring skutt på åpen gate

Svenske leger kjempet natt til torsdag for å redde livet til en 28 år gammel mann som ved 18.30-tiden onsdag ble skutt på åpen gate i Malmö.

Mannen var på vei hjem etter en handletur da han ble overrasket av minst en bevæpnet mann, skriver Aftonbladet.

- Han ble truffet av flere skudd, blant annet i hodet, opplyser spaningsleder Tony Pallon til avisen. Mannen var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehuset, men tilstanden forverret seg ut over kvelden. Skadene ble natt til torsdag beskrevet som svært alvorlige.

28-åringen ble skutt bare noen meter fra sitt hjem, med flere tilfeldig forbipasserende som vitner. Ifølge polititeknikere som har undersøkt åstedet, er skuddene avfyrt med et finkalibret våpen.

Politiet innrømmer at de vet lite om gjerningsmannen, bare at han er i 20-årene og 170-180 centimeter høy. Mannen skal ha forlatt åstedet i en større mørkeblå bil av nyere modell, med utenlandske registreringsskilter.

Mannen som ble skutt skal være en kjenning av Malmö-politiet, men politiet kjenner ikke til at han skal ha vært truet i det siste. Politiet mener likevel det er nærliggende å tro at det dreier seg om et oppgjør blant kriminelle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere