RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

3.000 evakuert fra flom på Filippinene

Kraftig monsunregn de siste dagene har ført til at rundt 3.000 mennesker er blitt evakuert, opplyser filippinske myndigheter søndag. På bildet er en kvinne fotografert på en skole etter å ha blitt evakuert tidligere denne måneden.
Kraftig monsunregn de siste dagene har ført til at rundt 3.000 mennesker er blitt evakuert, opplyser filippinske myndigheter søndag. På bildet er en kvinne fotografert på en skole etter å ha blitt evakuert tidligere denne måneden. Foto: Ezra Acayan (Reuters)
Sist oppdatert:
Fire mennesker har omkommet og tusener er evakuert på grunn av flom nord på Filippinene, opplyser myndighetene i landet.

Kraftig monsunregn de siste dagene har ført til at rundt 3.000 mennesker er blitt evakuert, opplyser filippinske myndigheter søndag.

Minst fire mennesker er bekreftet døde, blant dem en seks måneder gammel gutt som ble begravd i et jordskred i provinsen Pangasinan nord i landet.

Filippinske myndigheter er i gang med å levere forsyninger til berørte områder og reparere infrastruktur som er blitt ødelagt.

Det er ikke varslet storm de kommende dagene, men myndighetene advarer om at monsunregnet kan utløse flere jordskred og føre til flom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere