RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

31 pågrepet for menneskesmugling

Sist oppdatert:
Tysk politi aksjonerte onsdag mot det de mener er en bulgarsk gruppe som driver med menneskesmugling. 31 menn og kvinner ble arrestert i aksjonen.

Tyskland og Bulgaria samarbeidet om aksjonen, melder nyhetsbyrået AP. Ligaen skal være en av de største som driver med smugling av bulgarske kvinner til vest-Europa, opplyser general Boiko Borisov, sjef for det bulgarske politiet.

I Bulgaria ble tre mennesker arrestert, deriblant mannen politiet mener er leder for organisasjonen, heter det i en uttalelse fra tysk politi.

De smuglede kvinnene var etniske tyrkere som ble rekruttert i Bulgaria. Medlemmer av ligaen kjørte dem i varebiler til Tyskland, Belgia, Nederland eller Frankrike, hvor de ble tvunget til å jobbe illegalt som prostituerte.

15 av de 31 som ble pågrepet onsdag, var prostituerte. Politiaksjonene ble gjennomført i leiligheter og bordeller i Hannover, Hamburg, Köln og Giessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere