RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

33 personer antas omkommet i Bermuda-triangelet

KYSTVAKTENS konklusjon er at El Faro sank etter møtet med orkanen Joaquin. Skipet hadde en besetning på 33 personer, inkludert Danielle Randolph (innfelt).
KYSTVAKTENS konklusjon er at El Faro sank etter møtet med orkanen Joaquin. Skipet hadde en besetning på 33 personer, inkludert Danielle Randolph (innfelt). Foto: Joe Raedle (Getty Images / Facebook)
33 personer antas omkommet i et skipsforlis i Bermuda-triangelet.

NEW YORK (Nettavisen): Dette er den siste meldingen Laurie Bobillot fikk fra sin datter:

«Jeg vet ikke om du har fulgt med på været, men det er en orkan her ute og vi er på vei rett inn i den. Vindene er skikkelig ille og sjøen er ikke bra», skrev Danielle Randolph i en melding fra lasteskipet El Faro.

Det var torsdag morgen.

Mandag har fremdeles ingen hørt fra noen i mannskapet på 33, som var på vei fra Jacksonville i Florida til Puerto Rico, altså midt i Bermuda-triangelet, da de støtte på orkanen Joaquin.

Skipets eier, TOTE Maritime, opplyser ifølge The WashingtonPost at skipet begynte å ta inn vann og tippe over på én side, før kommunikasjonen med skipet stoppet opp.

Den amerikanske kystvakten har lett etter El Faro siden torsdag. Nå har man funnet vrakgods, blant annet redningsvester med skipets navn på, i nærheten av skipets siste kjente posisjon.

Familiene frykter det verste.

- Vi har ikke sovet på fire dager, sa Laurie Bobillot til The Washington Post søndag kveld.

Mandag opplyste kystvakten under en pressekonferanse at deres konklusjon er at skipet har sunket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere