4-åring døde i vaskemaskin

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Lillebror trykte på startknappen under lek.

04.02.09 12:33

Ifølge Orange County Register skal en 15 måneder gammel gutt ha startet vaskemaskinen med søsteren inni. Maskinen skal ha gått i flere minutter, og jenta døde senere av skadene.

Ulykken skjedde mandag morgen i California i USA.

- En vaskemaskin eller en tørketrommel kan potensielt kvele et barn, men denne saken er svært uvanlig, sier doktor Jim Keany ved Mission Hospital til avisen.

I sin 17 år lange medisinske karriere har han aldri opplevd eller hørt en ulykke som denne i Mission Viejo i Orange County.

Keany viser også til en fersk artikkel fra British Journal of Medicine, hvor det rapporteres om 496 ulykker relatert til vaskemaskin som igjen har forårsaket personskader. Færre enn 10 prosent av dem krevde behandling på et sykehus.

Politiet har allerede konstatert at den 4 år gamle jenta døde av slag med stump gjenstand. Obduksjonen bekrefter at jenta døde av skadene pådro seg mens hun var inne i vaskemaskinen.

- Ved et uhell trykte hennes bror på startknappen, som var 51 centimeter over bakken, sier talsmann for politiet, Jim Amormino, til lokalavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag