Gå til sidens hovedinnhold

80 kannibaler avslørt

I arkivene til kannibalen Armin Meiwes har tysk politi funnet navn på 80 andre kannibaler som kan ha begått tilsvarende bestialske drap.

42 år gamle Meiwes har i retten tilstått å ha drept Bernd-Jörgen Brandes og spist ham på en svært bestialsk måte. Men Brandes selv ønsket å dø, og stilte seg frivillig til disposisjon for Meiwes.

Under etterforskningen av saken har tysk politi funnet navn på mer enn 80 «kolleger» av Meiwes.

- Flere av dem er nå under etterforskning, de kan ha gjort det samme som ham, sier Volker Kegel i det tyske kriminalpolitiet ifølge Aftonbladet.

Leste e-post
I Meiwes arkiv ble det også funnet 50 bilder som viser ham i ferd med å partere sitt offer. I retten ble det denne uken lest høyt fra e-postkorrespondansen mellom Meiwes og Brandes.

Brandes:Riv tungen ut av halsen min. Så slakter du meg mens jeg fortsatt er bevisst.

Meiwes:Levende kjøtt er vanskeligere å spise enn stekt. Men tungen din kan jeg spise.

Brandes:Ditt kjøtt – derfor er jeg født. Den 9. mars når jeg endelig mitt livsmål. Jeg tar toget. Kommer fram klokka 10.15. Det blir passe til lunsj. Hver snill og ikke spis noe før jeg kommer.

Bilder av tortur
På Meiwes PC ble det også funnet svært mange bestialske bilder, blant annet av tortur, melder AP.

Dommen mot Meiwes er ventet 30. januar. Aktor har lagt ned påstand om livstids fengselsstraff, mens Meiwes advokat mener at han bør slippe med fem års fengsel ettersom han drepte en person som selv ba om det.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året