RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

81-åring tatt for kokainsalg

Sist oppdatert:
Solgte kokain til sivil politimann.

En 81-årig kvinnen er i en domstol i Mobile i Louisiana tiltalt for kokainsalg. 81-åringen Margie Steiner ble arrestert 29. mars etter en større politioperasjon. Ifølge politiet vil det fellende beviset være et video-opptak av pensjonistens salg av crack til en sivil politimann.

Ifølge naboer, familie, venner og politi var kvinnen en av de fremste frontkjemperne mot narkotika. Hun var en kjærlig mor og bestemor, og også en person som tok hånd om løse fugler i nabolaget. Nå er det grunn til å tro at denne oppfatningen blir trukket i tvil.

- Hun leide ut gamle hus til folk. Såvidt jeg vet gjorde hun aldri noe galt. Hun hadde pistol, det visste alle, men hun skadet aldri noen, sa en av hennes sønner, Pat Sprinkle til lokalavisa Montgomery Advertiser.

En av hennes leieboere beskriver henne som en fargerik eldre dame.

- Hun hadde gode dager og dårlige dager. Du prøvde bare å unngå henne på de dårlige.

I retten i forrige uke erkjente kvinnen ikke straffskyld for narkotikasalg, og en rettssak er satt til mai. Steiners forsvarsadvokat, Robert Clark er klar for å ta opp kampen.

- Det hun er tiltalt for skjedde ikke. Hun er uskyldig, sier han til avisen.

Selv om kvinnen blir kjent skyldig, er det ifølge advokaten lite trolig at det vil ha store konsekvenser for kvinnen. Hun lider av kreft og har ikke tidligere brutt loven. Advokaten er hard mot påtalemyndigheten

- Hvor dum kan du være. Denne kvinnen blir aldri dømt, sier advokaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere