RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adresse: «Toalettene»

Familien på fem var registrert som bosatt på et offentlig toalett.

En marokkansk familie på fem har i årevis vært bosatt på de offentlige toalettene i byen Sale. Etter at de gikk til avisa med saken, trodde de at de skulle få hjelp. I stedet murte myndighetene igjen toalettet, slik at familien nå står uten tak over hodet, melder BBC.

Solgte alt for datteren
Faren, Aze Adine Ould Baja, har jobbet i 23 år som vakt på de offentlige toalettene, med en lønn på under sju kroner dagen. Da familiens datter ble kidnappet, solgte den fortvilte faren alt han eide for å finne henne igjen. Datteren ble funnet, men familien ble tvunget til å flytte inn på farens arbeidsplass.

Både Aze Adine og kona Khadija Makbout bekymrer seg for barna.

Sønnen mobbet
- Da sønnen min gikk på skolen, ble han ertet av de andre barna og kalt «Gutten fra toalettet». Han gråt og spurte hvorfor vi bodde på et toalett, sier Khadija til BBC.

Foreldrene bestemte seg for å gå til avisa for å bli hørt da de var redde for at rottene skulle skade den yngste sønnen på bare sju måneder mens de sov. Men situasjonen ble bare verre, og nå står familien på bar bakke uten verken hus og inntekt, melder BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere