RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot UFO-angrep

Sist oppdatert:
En tidligere britisk regjeringsrådgiver går ut og advarer om at Jorden er svært sårbar for angrep fra utenomjordiske vesener.

Nick Pope, som ledet det britiske forsvarsdepartementets UFO-prosjektet fra 1991 til 1994, sa at en rekke «svært troverdige» UFO-observasjoner og landinger hadde funnet sted i Storbritannia, melder Sky News.

Pope sier at departementet som tidligere har etterforsket UFO-observasjoner er nå lagt ned. Dermed blir ikke paranormale fenomener lenger etterforsket.

- Konsekvensene av å bomme på denne kan være enorme, sa han.

- Vi er helt åpne
- Dersom du rapporterer en UFO-observasjon i dag, er jeg sikker på at du vil få et standardbrev i retur hvor det står at du ikke skal bekymre deg. Ærlig talt, vi er helt åpne. Dersom det er noe som ikke oppfører seg som et konvensjonelt fly, vil det bli ignorert, sier han.

- X-filene har blitt lukket, legger han til.

Pope trakk seg fra sin stilling i det britiske direktoratet for forsvar og sikkerhet denne uken. Han sa at det ikke finnes noe bevis for at det eksiterer en utenomjordisk trussel, men han understreker at det ikke kan utelukkes.

- Det må finnes en potensiell mulighet for dette, og dersom det skulle være tilfellet så er det svært lite vi kan gjøre med det, sa han.

Bedriver rekognosering
Han hevdet at dersom det skulle vise seg at UFO-observasjonene er reelle, kan man ikke utelukke at de bedriver rekognosering.

Det britiske forsvarsdepartementet har nylig offentliggjort en rekke hemmeligstemplede dokumenter som inneholder informasjon rundt UFO-observasjoner i Storbritannia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere