*Nettavisen* Nyheter.

Aktivister brukte gammel video for å hevde at IS hadde tatt livet av 200 barn

BRUTALE BILDER: Videoen skulle angivelig vise IS-militante som tar livet av en rekke barn.

Den brutale filmen skal stamme fra 2014.

09.11.15 22:01

Anti-IS-aktivister brukte gammel video for å hevde at de angivelig skal ha skutt og drept 200 barn. Det skriver Daily Mail.

Filmen er opprinnelig fra 2014 og viser en massakre på Assad-soldater.

Men IS har uført massakre mot barn tidligere. I ett tilfelle ble 1.700 irakiske militære kadetter slaktet i et massedrap som varte et døgn.

Kastet utfor treetasjes bygning

Der eksisterer også IS-videoer viser drukning av fanger og henrettelse med granatkaster. IS-terrorister har også tidligere frigjort groteske bilder på internett av seg selv, der de henretter en mann fordi han angivelig hadde homoseksuell legning.

Ni væpnede, maskerte menn leste opp «dommen» på toppen av en treetasjes bygning i nordlige Irak, og kastet offeret ned fra taket. Det er uklart om mannen overlevde fallet, men «dommen» innebar også steining til døde.

Straffer på brutalt vis

IS lever under ekstreme tolkninger av Koranen og har innført strenge sharialover i områdene de har tatt kontroll over i Syria og Irak.

De som bryter sharialovene, blir straffet på brutalt vis. I mange tilfeller praktiserer IS offentlige henrettelser ved steining, hengning, halshugging og til og med korsfestelse.

Mange av de henrettede blir gjerne «stilt ut» på gaten etter henrettelsen, til skrekk og advarsel for andre.

Les også: - IS med sexslaver som premie i ramadankonkurranse

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.