RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alexandras foreldre skal bo hos Joachim

Prinsesse Alexandra får folkets sympati, mens prins Joachim henges ut som festløve.

Sist oppdatert:
Bruddet mellom prins Joachim og prinsesse Alexandra avdekker et usedvanlig arrangement: Hun blir boende hos sine tidligere svigerforeldre, mens hennes foreldre fortsatt skal bo på Joachims slott.

Da nyheten om den kongelige separasjonen sprakk torsdag, ble det samtidig klart at prinsesse Alexandra inntil videre blir boende i parets leilighet på Amalienborg Slott. I løpet av dagen ble det også kjent at hennes foreldre, Christa og Richard Manley, vil bli boende i sjåførboligen på Schackenborg slott, som forblir prins Joachims hjem.

Folk flest i Møgeltønder, hvor Schackenborg ligger, tror imidlertid at den usedvanlige ordningen kommer til å bli kortvarig.

- Dette behøver ikke bety noe særlig. Jeg tror alle parter er opptatt av å opptre romslig i denne sammenheng. For alle sammen er det viktig at både de involverte foreldre og deres barn skal komme ut av situasjonen på en god og verdig måte, sier en anonym kilde i Joachim og Alexandras «hjemby» til avisen B.T.

Mannen, som kjenner til de kongeliges dagligliv i Møgeltønder, tror Alexandras foreldre etter hvert vil velge å flytte nærmere datteren. Prinsesse Alexandra ble født i Hong Kong, hennes far er kineser fra Shanghai og hennes mor opprinnelig fra Østerrike. Paret har allerede bodd i Danmark i et par år, blant annet for å ha kontakt med barnebarna, prinsene Nikolai (5) og Felix (2).

Innbyggerne i Møgeltønder har allerede i noen måneder oppdaget at alt ikke var ved det gamle på Schackenborg. Stadig sjeldnere vaiet splittflagget som viste at enten Joachim eller Alexandra oppholdt seg på slottet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere