RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle om bord overlevde

Foto: STRINGER/RUSSIA (REUTERS)
Sist oppdatert:
Flyet ble knust mot trærne og flybensin sprutet over et stort område. Likevel gikk det noenlunde bar med de om bord.

Til alt hell var det ingen passasjerer om bord da charterflyet gikk ned like utenfor Domodedovo-flyplassen i Moskva mandag.

Og mannskapet på åtte hadde englevakt.

Flyet, en TU-204, var på vei fra den egyptiske badebyen Hurghada da det fikk problemer. Bare noen få kilometer fra flyplassen måtte kapteinen foreta en dramatisk nødlanding.

Flyet fikk store skader da det deiset i bakken i skogen utenfor Moskva. Drivstoff skal ha sprutet over hele området, men uten at det begynte å brenne.

Ifølge Reuters er to personer alvorlig skadet, men ikke livstruende. Ettersom flyet gikk ned så nært flyplassen, var hjelpemannskaper raskt på stedet.

The Voice of Russia skriver at det samme flyet var involvert i en alvorlig hendelse også søndag. Noen minutter etter take off i retning nettopp Hurghada, begynte det å ryke i kabinen. Flyet returnerte da til Domodedovo.

Domodedovo internasjonale lufthavn (DME) regnes som den mest moderne flyplassen i Russland, og den største i Moskva-området med ca. 15 millioner passasjerer per år. Den ble åpnet i mars 1964.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere