RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ankesaken utsatt igjen

Foto: Meek, Tore (Scanpix)
Sist oppdatert:
Flere timer forsinket ble retten satt i Kisangani i Kongo, bare for å ta ny pause.

Litt før klokka 14 torsdag ble retten satt i ankesaken mot de to drapsdømte nordmennene i Kongo. Men rettsforhandlingene varte ikke lenge. Etter 15 minutter ble retten hevet. Det ble besluttet å ta en pause til neste uke.

Det melder TV 2s reporter Fredrik Græsvik via Twitter fra Kisangani. Det var ventet at Tjostolv Moland skulle få forklare seg torsdag, men det blir det altså ikke noe av.

- Dette er piratvirksomhet. Mine klienter holdes som gisler til den norske stat betaler, sa en frustrert Morten Furuholmen, nordmennenes norske advokat, ifølge Græsvik.

Les mer på TV 2 Nyhetene: - Utsatt igjen

Ankesaken startet tirsdag og ble deretter utsatt til torsdag. Torsdag morgen skulle retten settes på ny, men forhandlingene ble utsatt i flere timer på grunn av dårlig vær.

Dommeren avviste torsdag to ukers utsettelse av saken, noe en av bistandsadvokatene anmodet om, ifølge TV 2. Men det blir altså en utsettelse til onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere