RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Årets soldat» gikk amok

Sist oppdatert:
To personer ble skadd da Daniel Cotnoir, kåret til «Årets marinesoldat» i USA, skjøt vilt fra leiligheten sin.

Forrige måned ble han utnevnt til den ærefulle tittelen for sin innsats i Irak. Lørdag ble han pågrepet for å ha skutt mot en gruppe ungdommer som bråkte utenfor leiligheten hans i Lawrence i Massachusetts, skriver The Lawrence Eagle-Tribune, ifølge nyhetsbyrået AP.

Mandag blir Daniel Cotnoir fremstilt for fengsling, siktet for to tilfeller av drapsforsøk.

- Skutt med hagle
Lissette Cumba (15) og Kelvin Castro (20) fikk lettere skader da den 33 år gamle marinesoldaten skjøt mot dem med hagle. De var på vei hjem fra en nattklubb like før klokken 03 på natten, lokal tid, da de ble skutt.

Cotnoir har overfor politiet hevdet at han fryktet for sin families sikkerhet fordi noen hadde kastet en tom inn gjennom soveromsvinduet.

Slo ut 180 000 soldater
Soldatens kone har i politiavhør forklart at mannen tidligere på kvelden hadde drukket alkohol og vært involvert i et slagsmål.

Cotnoir var militær begravelsesagent i Irak – og hadde ansvaret for å forberede døde soldaters begravelser. Forrige måned utkonkurrerte han 180 000 andre marinesoldater i konkurransen om å bli «Årets marinesoldat».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere