RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arnold nektet sex etter Bush-tale

Sist oppdatert:
Etter at guvernør Arnold Schwarzenegger støttet George W. Bush i sin tale på det republikanske landsmøtet, fikk han en kald skulder av kona Maria Shriver.

Shriver er medlem i verdens mest kjente demokratiske familie, hun er niesen til John F. Kennedy, og syntes lite om sin ektemanns uforbeholdne støtte til republikaneren Bush.

I en debatt spurte Leon Panetta, tidligere stabssjef i Det hvite hus, Schwarzenegger om hvordan Shriver hadde reagert på talen.

- Vel, det ble ikke noe sex på 14 dager. Alt har sine bivirkninger, sa Schwarzenegger foran 1000 tilhørere.

I den halvannen timer lange debatten spøkte Schwarzenegger, som nå er guvernør i California, flere ganger om stridighetene innad i familien.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg så på presidentdebattene (mellom Bush og John Kerry, red.anm.). Hvis jeg vil se en smart liberal demokrat og en republikansk leder krangle, er alt jeg trenger å spise middag. De var heldige. De måtte bare gjøre det tre ganger, sa Schwarzenegger.

På spørsmål om hvordan overgangen har vært fra å støtte seg på manusforfattere fra Hollywood til å være en politiker som må støtte seg på egne bein og erfaringer, svarte den tidligere kroppsbyggeren:

- Når du er gift med min kone er du aldri din egen sjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere