Gå til sidens hovedinnhold

Arnolds kone støtter Obama

Et stjernelag av kvinner skal stjele stemmer fra Hillary Clinton.

Søndag holdt Barack Obama valgmøte i Los Angeles, og han hadde med seg solid kvinnelig støtte. Oprah var tilbake for å hjelpe Obama i valgkampen, men den store overraskelsen var Maria Shriver.

Arnold Schwarzeneggers kone stilte opp for å erklære sin støtte til Obama, og hun hadde varme ord til Illinois-senatoren.

Se video(artikkelen fortsetter under)

214063

- Jeg tenkte, at hvis Barack Obama var en delstat, så ville han vært California. Tenk på det. Allsidig. Åpen. Smart. Selvstendig. Går mot tradisjonene. Innovativ. Inspirerende. En drømmer. En leder, sa Shriver til de som hadde møtt opp ved University of California, ifølge Reuters.

Dermed går Shriver imot sin ektemann som i forrige uke annonserte sin støtte til republikaneren John McCain i valgkampen.

To dager før supertirsdag er det meget viktig for Obama å kapre velgere i California, delstaten med desidert flest delegater. En ny måling viser at han er å god vei til å vinne delstaten. Clinton har hatt en solid ledelse i California i flere måneder, men i en ny måling fra Zogby/Reuters har Obama klart å klore seg til en marginal ledelse.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot