Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arrestert etter «skattefunn»

I bakgården til Kevin Kozak (t.v.), fant Tim Crebase (i midten) og Barry Billcliff gamle sedler verdt flere hundre tusen kroner.
I bakgården til Kevin Kozak (t.v.), fant Tim Crebase (i midten) og Barry Billcliff gamle sedler verdt flere hundre tusen kroner. Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
To menn som tidligere denne uken forklarte at de hadde funnet en gammel pengeskatt nedgravd i bakgården til en kompis, er arrestert for tjuveri.

Amerikansk politi mener Barry Billcliff (27) og Timothy Crebase (22) fant sedlene i et gammelt hus hvor de gjorde utbedringsarbeider på taket, melder nyhetsbyrået AP. Begge to er arrestert og siktet for flere straffbare forhold, blant annet for å ha stjålet sedlene, opplyser politiet.

Mennene har i en rekke intervjuer forklart hvordan de fant en kasse med 1800 gamle sedler da de skulle grave opp et lite tre i bakgården til en kompis. Seddeleksperter mente funnet kunne være verdt opptil en halv million kroner.

De to ble avslørt fordi historiene deres ikke stemte helt overens. Blant annet forklarte den ene at kassen med sedlene lå 23 centimeter under bakken, mens den andre opplyste at det var 60 cm.

Mennene ga også ulike forklaringer på hvorfor de grov i bakken bak kompisens hus.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!