Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åsa Waldau vil skrive Knutby-bok

Foto: (TV 2)
Sist oppdatert:
Åsa Waldau – også kjent som Kristi Brud – overveier å skrive bok om Knutby-tragedien. Svenske forlag bekrefter nå at de har blitt kontaktet av Waldau.

Samtidig som saken fortsatt verserer for svenske domstoler, er flere bøker om hva som egentlig skjedde i Knutby på vei ut i markedet.

- Via en mellommann har vi fått en forespørsel om vi er interesserte, sier forlegger Sigge Sigfridsson til Expressen.

En bok er allerede på vei ut i bokhandlene, og ytterligere et par ventes i løpet av høsten. Nå vurderer også en av hovedpersonene i pinsemenigheten, Åsa Waldau, å gi ut sin versjon i bokform.

Waldau tok kontakt med et forlag tidlig på sommeren. Forlegger Sigge Sigfridsson, som tidligere har hatt suksess med utgivelsen av Liza Marklunds bøker, signaliserte en viss interesse, og ba Waldau sende inn noe av det hun hadde skrevet for vurdering. Etter å ha sett TV-intervjuet med Waldau, ombestemte han seg.

- I intervjuet gir hun inntrykk av å være ganske kørka. Slike mennesker har vi ikke noe sterkt ønske om å samarbeide med, og det er i tillegg lite sannsynlig at hun kommer til å skrive en lesverdig bok, sier Sigfridsson, som likevel mener det finnes et marked for en slik bok.

Expressen har ikke lyktes med å få noen kommentar fra Åsa Waldau.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!