RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åtteåring reddet ut av massegrav

Sist oppdatert:
Redningsarbeiderne trodde åtte år gamle Anthony Praveen var død, og la ham blant kroppene som skulle legges i en massegrav. Nå behandles den lille gutten for sjokk.

Indiske Anthony satte seg plutselig opp, og oppdaget at han befant seg blant masse døde kropper som skulle legges i en felles grav, skriver Aftonbladet.

Sjokket har gjort at gutten ikke lenger vil prate. Da han kom til sykehuset fikk han fortalt hva han het og hvor han bodde, men deretter har han vært taus.

Åtteåringen ble funnet i en massegrav i den sørindiske byen Velkanni torsdag, sittende blant kropper som var i ferd med å kastes i en grav uten videre seremonier.

Anthony Praveen har mistet begge sine foreldre og sin søster i katastrofen. Ifølge legene er han alvorlig sjokkskadd og lider av posttraumatisk stressyndrom. En psykiater sier til South China Morning Post at det kan ta måneder, kanskje år, før gutten kommer over opplevelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere