*Nettavisen* Nyheter.

Avfeier forhold til Kerry

Foto: (Reuters)

Alexandra Polier (27) legger sex-anklagene mot presidentkandidat John Kerry døde. Og nå vil pappa Terry stemme på Kerry.

16.02.04 23:25

Fire dager etter ryktet om at Kerry har hatt et sidesprang dukket opp på det amerikanske nettstedet DrudgeReport, samme nettsted som startet Lewinsky-saken, går den kvinnelige hovedpersonen ut og dementerer beskyldningene.

«Fullstendig galt»
I en uttalelse til nyhetsbyrået Associated Press sier journalisten Alexandra Polier at opplysningene er fullstendig gale. 27-åringen tilbakeviste også påstandene om at hun har jobbet for senatoren.

- Jeg har aldri hatt et forhold til senator Kerry, og ryktene i pressen er fullstendig usanne.

- Den som har spredt disse ryktene og beskyldningene kjenner meg ikke, heter det fra Polier, som ber om at pressen respekterer hennes privatliv.

Truet med lemlestelse
Overfor flere medier har John Kerry allerede benektet at han har gjort seg skyldig i utroskap. For ham er uttalelsene fra Polier meget beleilig. Ikke bare med tanke på presidentkandidaturet, men kona Theresa Heinz kom følgende advarsel i helgen:

- Jeg lemlester deg dersom du er utro. Jeg dreper deg ikke. Jeg lemlester deg.

Terry stemmer på Kerry
Foreldrene til 27-åringen har tidligere gått hardt ut mot John Kerry. Overfor den britiske supertabloiden The Sun karakteriserte pappa Terry demokratenes presidenthåp som en «avskyelig person» han slett ikke ville se datteren sammen med.

Nå har han endret mening - totalt. Sammen med mamma Donna har også Terry Polier kommet med en uttalelse mandag:

- Vi har snakket med datteren vår og påstandene er helt feilaktige og grunnløse. Vi elsker henne og støtter henne 100 prosent, og ryktene er sårende for hele familien. Vi setter pris på hvordan senator John Kerry har håndtert situasjonen og vil stemme på ham ved presidentvalget, heter det blant annet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.