RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avhører hundre mistenkte

Sist oppdatert:
Etterforskerne etter fjorårets snikskytterdrap i Washington kobles nå inn i snikskytterepisodene i forrige uke, der tre personer ble drept. Over hundre mistenkte avhøres.

I forrige uke ble tre personer drept i den amerikanske delstaten West Virginia, som grenser mot Washington DC. Felles for de tre drapene er at alle ble drept av en snikskytter - med ett skudd.

Det har fått amerikanernes tanker til å gå tilbake til fjorårets skrekkopplevelser, der 13 menn og kvinner ble drept av en snikskytter i Washingtons forsteder i løpet av kort tid.

Så langt kan ikke politiet slå fast at drapene er utført av en og samme person, men det er mye som tyder på det.

Ofrene ble drept på vei ut av storkiosker, og foreløpige analyser viser at kulene som ble brukt er identiske. Og nå sier en kilde til CNN at ofrene, Jeanie Patton (31), Okey Meadows (26) og Gary Carrier (44), gikk på samme videregående skole.

Forsterkninger

Den lokale sheriffen i Kanawha County, Dave Tucker, innkaller nå politietterforskere og FBI-agenter som etterforsket fjorårets snikskyttersak.

- Vi vil nødig overse noe som kan resultere i det som skjedde i fjor, sier Tucker til New York Times.

I første rekke vil 15 lag med to til tre etterforskere hver settes inn i jakten på gjerningsmannen.

Ifølge sheriffen har politiet allerede innkalt over hundre personer til avhør. Disse er foreløpig mistenkt for å ha noe med snikskytingen å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere