RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avslørt av søppelkassa

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Et kart med røde og blå prikker, kan felle seriemorderne i Phoenix.

Torsdag arresterte politiet i Phoenix Dale S. Hausner (33) og Samuel John Dieteman (30) mistenkt for å stå bak seks mord og en rekke skyteepisoder i byen.

Vennene er til nå siktet for to overlagt drap og 13 drapsforsøk, men det kan bli langt mer. De er nemlig i søkelyset for å ha skutt mot 24 personer, og for å drepe seks av dem.

I en søppelkasse ved boligkomplekset de to bodde, fant politiet et kart med røde og blå prikker som viste hvor alle angrepene hadde skjedd.

Søppelposen inneholdt også en brukt haglepatron, melder AP.

Politiet kom først på spor av Dieteman, da en innringer fortalte om at han kjørte rundt og valgte ut tilfeldige mål for sin skyting. Blant annet ble en rekke hunder og hester skutt på disse kjøreturene. Det var først seinere at politiet koblet Hausner til den samme skytingen.

De to skal ha byttet på å kjøre og skyte. Diteman skal også ha innrømmet en del av episodene i avhør, melder AP. Da to ble fengslet sa ordføreren i Phoenix: - Dette er monstrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere