Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bar pupp gir halv pris

Foto: (Faksimile fra barens nettside)
Sist oppdatert:
På et utested i Skagen får jenter som viser puppene sine og lar seg fotografere en drink til halv pris.

Det er utestedet Discotheque CopaCabana i danske Skagen som har den noe spesielle rabattordningen med navnet «Tits and Ass».

Jenter får 25 prosent rabatt på en drink hvis de lar betjeningen ta bilde av utringningen deres og legge fotografiet ut på internett. Viser de hele barmen, blir rabatten på 50 prosent. Gutter får 25 prosent rabatt for å vise rumpa, skriver VG.

- Populært blant norske
Discotheque CopaCabana har bare eksistert i en måned, og en av de tre eierne, Jørgen Kristensen, sier til Ekstra Bladet at det nye initiativet er blitt tatt godt imot. I tillegg til bare bryster i baren, frister utestedet med innendørsbasseng der par kan kose seg.

- Vi vil gjerne prøve å gjøre tingene litt annerledes for å skille oss ut fra mengden. Derfor har vi lansert tilbudet om halv pris på den første drinken til kvinner, hvis de viser barmen. Som du kan se, er de fleste av bildene pene, og at noen velger å viser mer enn en BH, er deres eget valg, sier Kristensen til Ekstrabladet.dk.

Han kaller konseptet «en litt annerledes Happy Hour». Til VG forteller innehaveren at baren er blitt svært populær blant de norske turistene.

- Ikke ulovlig
Bartilbudet har satt sinnene i kok i Danmark.

- Fotograferingen vil ødelegge Skagen som turistby. Jeg frykter byen vår vil bli det nye Løkken, raser Venstre-politikeren Mogens Eeg i Skjenkekontrollen til Ekstra Bladet.

Men ifølge politiet i Fredrikshavn og restaurantbransjens organisasjon, Horesta, er det ikke noe å gjøre med saken.

- Umiddelbart høres det for meg ikke ut som noen politisak. Utgangspunktet er at det gjelder personer over 18 år, og hvis de tillater at man kan ta et bilde av dem og legge det ut på internett, er det ikke noe straffbart i det, sier visepolitimesteren i Fredrikshavn, Elin Rosenberg, til Nordjyllands Radio.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!