Gå til sidens hovedinnhold

- Bare Condi kan stoppe Hillary

- Bare en person kan hindre Hillary Clinton i å bli USAs neste president, blir det hevdet i ei ny bok.

Republikanerne vil ha en håpløs kamp mot Hillary Clinton under valgkampen i 2008, skriver den tidligere Clinton-rådgiveren Dick Morris i boka «Condi mot Hillary: Den neste store presidentkampen» ifølge New York Daily News.

- Det finnes bare en eneste person i USA som kan stoppe Hillary Clinton, og det er utenriksminister Condoleezza Rice, skriver Morris og kona Eileen McGann.

Skandaler
I boka beskriver ekteparet den tidligere presidentfruen som en skandalebefengt konspiratør som ikke går av veien for å ty til tårene når hun ikke får det som hun vil.

-Hillary har vært innblandet i skandale etter skandale siden hun ble en offentlig person. Condis fortid er uten flekker, hevder forfatterne.

Dick Morris måtte selv forlate jobben som Bill Clintons nærmeste rådgiver da det ble avslørt at han hadde et forhold til en prostituert, der slikking av tær var en viktig ingrediens, skriver Daily News.

Hemmelig politi
Ifølge forfatterne har Hillary Clinton lett for å falle for fristelsen til å bli med på tvilsomme pengetransaksjoner. Hun vil også «gjeninnføre det hemmelige politiet for å ødelegge de som står i hennes vei», heter det i boka.

Under Bill Clintons presidenttid ble han og Hillary gransket i forbindelse med Whitewater-saken, en snuskete eiendomsoperasjon i hjembyen Little Rock i Arkansas. Granskningen konkluderte med at ekteparet hadde tjent på kriminelle transaksjoner i saken, men at det ikke fantes tilstrekkelige bevis for å hevde at de selv hadde gjort noe kriminelt.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken