RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barna funnet døde i vaskemaskinen

(AP)
Sist oppdatert:
De tre barna til gravide Jimella Tunstall, som ble myrdet av venninnen, ble funnet døde i vaskemaskinen.

Jinela Tunstall på 1 år og Ivan Tunstall-Collins på 2 år ble funnet i selve vaskemaskinen, mens storesøster Demond Tunstall på 7 år lå i tørketrommelen. Obduksjonen viser at alle tre døde av drukning, melder AP.

Ikke tiltalt for barnedrapene

Den 23 år gamle trebarnsmoren Jimella Tunstall ble funnet drept i hjembyen St. Louis torsdag. Fosteret var skåret ut av magen hennes, og hun døde av forblødning. Ved siden av liket fant politiet en blodig saks som de antar har vært brukt til å skjære ut fosteret med.

Lørdag ble venninnen Tiffany Hall på 24 siktet for det bestialske drapet. Hall er foreløpig ikke tiltalt for drapene på venninnens tre barn, som ble funnet i deres eget hjem.

- I det minste hviler de fredelig sammen med moren sin, sier stemoren til den drepte kvinnen, LaDonna Tunstall, til lokalavisen Belleville News-Democrat.

Bestevenninner

Både Hall og Tunstall kommer fra et fattig strøk i St. Louis og ble tidlig mødre. De pleide å sitte barnevakt for hverandre og var ifølge et søskenbarn av den drepte også bestevenninner. Den nå drapssiktede Tiffany Hall har selv to barn.

To av barna ble funnet nakne, den tredje i underbuksa. De to minste var stappet inn i vaskemaskinen, mens den eldste lå død i tørketrommelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere