RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnehagetante misbrukte gutt

Sist oppdatert:
I et halvår forgrep den tidligere barnehagetanten seg på kjærestens elleve år gamle sønn.

Gutten, som i dag er 13 år, bodde annehver uke hos faren sin i en villa utenfor Stockholm. Rundt påsken 2004 begynte den 38 år gamle kjæresten til faren å begå overgrep mot gutten, skriver Expressen. I januar i år fortalte han en slektning hva som hadde skjedd.

Hevdet sin uskyld
Kvinnen har sagt i politiavhør at hun er uskyldig. Men tingretten valgte å tro på guttens forklaring. Kvinnen hevder hun var på jobb på tidspunktene da gutten har sagt hun forgrep seg på ham, men på flere av de aktuelle datoene var hun sykmeldt.

Gutten skal ha ligget i sengen når kvinnen tvang ham til sex. I løpet av sommeren 2004 ble overgrepene voldsommere enn tidligere - da har gutten fortalt at farens kjæreste holdt fast hendene hans over hodet for å gjennomføre overgrepene.

Gutten endret oppførsel
Først i oktober, da det tok slutt mellom faren og kvinnen, sluttet sexovergrepene. Siden da har ikke gutten og kvinnen hatt kontakt, men politiet fant et bilde av 13-åringen på kvinnens bosted.

Gutten ble senere voldsom og bråkete, og først da familien konfronterte ham med oppførselen hans, fortalte han hva som hadde skjedd.

Sollentuna tingrett har nå dømt den tidligere barnehagetanten til fengsel i ett år og seks måneder for seksuell tvang og seksuell utnytting av mindreårig, skriver Expressen. Dommen vil bli anket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere