RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnesentre stengt etter sexanklager

To daghjem i Florida er stengt etter påstander om at barna har blitt seksuelt misbrukt, tvunget til å spise mark og pille hverandre i nesen under en forskrudd lek.

Den tidligere sjefen for de to Kid’s Palace-sentrene, Joshua Palin, er siktet for ti tilfeller av seksuelt misbruk av barn.

Flere av tilfellene skal ha skjedd under en bisarr variant av «Truth or dare»-lek - en lek hvor barna blir tvunget til enten å avsløre hemmeligheter, eller utføre ulike handlinger.

På grunn det alvorlige innholdet i anklagene, ble tillatelsen til de to Kid’s Palace-sentrene suspendert, opplyser en talsmann for delstatsmyndighetene, John Harrell. Saken er under etterforskning.

Palin blir blant annet anklaget for å ha utfordret barn i alderen 5 til 14 år til å berøre ham eller hverandre, eller å utføre oralsex på ham eller hverandre. Misbruket skal ha skjedd i løpet av de siste året.

Ifølge advokaten hans har Palin erklært seg ikke skyldig, men han vil ikke kommentere saken ytterligere.

En kvinnelig ansatt, Tammy Sue Warren, ved dagsentrene er siktet for å ha løftet skjørtet under lek med barna. Hennes advokat ville ikke kommentere saken fredag.

Ytterligere en kvinnelig ansatt, Claudia Foster, beskyldes for å ha tvunget barna til å spise mark, lukte på føttene til hverandre og pille hverandre i nesen.

Assisterende delstatsadvokat Rebecca Zima opplyser imidlertid at Foster trolig ikke vil bli siktet i straffesaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere