RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Justin Ross Harris er tiltalt for uaktsomt drap etter at hans 22 måneder gamle sønn omkom i en glovarm bil mens Harris var opptatt med å chatte med kvinner på nettet.
Justin Ross Harris er tiltalt for uaktsomt drap etter at hans 22 måneder gamle sønn omkom i en glovarm bil mens Harris var opptatt med å chatte med kvinner på nettet. Foto: Kathryn Ingall (The Marietta Daily Journal via AP / NTB scanpix)

Barnet hans døde i glovarm bil mens han var opptatt med sexting med tenåringsjenter

Sist oppdatert:
En mann fra Georgia (34) tiltalt for uaktsomt drap.

NEW YORK (Nettavisen): Et ubetenksomt – og uansvarlig – øyeblikk kan snu livet på hodet.

Justin Ross Harris (34) fra Georgia lot sønnen på 22 måneder bli igjen i bilen mens han var på kontoret en junidag i 2014.

Den stekende solen sørget for enorm varme i bilen og dette førte til at sønnen døde.

I retten kom det mandag fram at Harris var opptatt med å prate med kvinner på nettet mens sønnen omkom.

Han snakket blant annet med en kvinne som fortalte Harris at hun hatet å være gift og ha barn, og 34-åringen svarte at «jeg elsker sønnen min og sånt, men alle trenger å koble av litt».

Dette fortalte en detektiv som vitnet i retten.

Justin Ross Harris sa også til den samme kvinnen at han savnet å ha tid for seg selv og å gå ut på byen med venner. Ifølge New York Daily News var han opptatt med «sexting» med seks kvinner samtidig mens sønnen døde av den stekende varmen i bilen.

Tiltalen mot Harris ble mandag utvidet til også å gjelde sexmeldinger han skal ha sendt til en mindreårig. Forsvaret forsøkte å holde denne tiltalen utenfor drapssiktelsen, men dommeren avslo dette.

Harris risikerer inntil 30 års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere