RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begge funnet drept

Sist oppdatert:
Begge de to savnede jentene er funnet døde i Belgia. Ifølge politiet ble de drept.

SISTE NYTT PÅ MOBIL

Først fant belgisk politi Stacy Lemmens, en av de to jentene som forsvant for to uker siden. Jenta ble funnet ved et jernbanespor bare 400 meter fra stedet jentene sist var observert. Like etter ble halvsøsteren Nathalie Mahy funnet bare 20 meter unna.

Fant Stacy
Politiet har lett etter de to halvsøstrene Stacy Lemmens (7) og Nathalie Mahy (10) helt siden de forsvant fra en gatefest 10. juni i Liege i år. Ifølge lokale medier er det Stacys kropp som er funnet, og ifølge en kilde som står etterforskerne nær, har Stacy sannsynligvis vært død siden kvelden halvsøstrene forsvant.

Stacy skal ha blitt funnet etter et systematisk søk i området hvor jentene forsvant, melder Reuters.

Meldte seg selv
Forsvinningen har vakt sterke minner om drapene som skjedde mens pedofile Marc Dutroux herjet for cirka 10 år siden. Politiet har arrestert en mistenkt som nekter for å ha noe med bortføringene å gjøre.

Den mistenkte, Abdellah Ait Oud (39), meldte seg selv til politiet etter at de etterlyste ham via TV og aviser.

Ifølge opplysninger politiet sitter på, ble han sett i nærheten av stesøstrene før de forsvant fredag. Han skal være sammen med en kvinne som jobber på et utested nær der jentene forsvant. I 1995 ble han dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt sin 14 år gamle niese, ifølge belgiske medier.

I 2001 skal han ha blitt arrestert på nytt, denne gangen mens han var ute på prøve. Da skal han ha kidnappet og voldtatt en annen 14 år gammel jente.

Han ble anholdt, men myndighetene konkluderte med at han var psykisk syk, og han ble innlagt på en institusjon. I desember slapp han ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere