RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begikk selvmord på Internett

Sist oppdatert:
En britisk familiefar tok sitt eget liv foran webkameraet onsdag kveld.

Dette er første gang at Storbritannia opplever at en person har tatt sitt eget liv foran et webkamera som sender direkte ut på Internett.

Den 42 år gamle familiefaren skal ha vært inne på en chat på Internett da han hang seg selv i et rep foran webkameraet. Flere deltagere på chatten skal ha vært vitne til selvmordet som ble sendt direkte ut på nettet.

Kontaktet politiet
Noen av nettbrukerne som vitnet hendelsen tok umiddelbar kontakt med det britiske politiet. Politiet rykket ut til 42-åringens hjem og brøt seg inn, men da var han allerede død, melder Daily Mail.

Flere av brukerne på nettstedet sier at de trodde han bare spøkte da han kunngjorde planene om å ta sitt eget liv.

Ba ham om å fortsette
- Han bant et rep rundt en bjelke i taket og stod på en stol mens han knøt en løkke rundt halsen. Flere av oss forsøkte å overtale ham til å stoppe, mens andre ba ham om å fortsette. Vi trodde ikke det vi så – det var helt surrealistisk, sier en av chatterne som vitnet den sterke episoden.

Den 42 år gamle elektrikeren skal ha lidd av dype depresjoner etter at han ble utsatt for en bilulykke i fjor. I tillegg skal det nylig ha blitt slutt mellom ham og konen etter et tolv år langt ekteskap. 42-åringen etterlater seg to barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere