RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TORSTEN BLACKWOOD (AFP)

Ben (34) fikk «verdens beste jobb»

Sist oppdatert:
Jobb: Bo et halvt år på en paradisøy Lønn: 750.000 kroner

Briten Ben Southall (34) vant kampen om det som blir omtalt som verdens beste sommerjobb.

Mer enn 35.000 søkere fra 200 land søkte på stillingen som øypasser på den australske paradisøya Hamilton Island. Turistbyrået i Queensland, Australia valgte ut seksten finalister, og til slutt var det den 34 år gamle briten som stakk av med drømmejobben.

Verdens beste?
Den nye jobben til Ben Southall kan med rette omtales som en drømmejobb. Jobben går ut på å bo på paradisøya Hamilton Island, med alt det innebærer.

Som øypasser er det Bens ansvar å utforske øyas muligheter, det vil si snorkle, bade, ta spaserturer på stranda, mate fisk og samle inn post fra de øvrige beboerne på øya. I tillegg skal han jevnlig oppdatere omverdenen om eventyrene sine i en blogg med både bilder og video. Det kreves ingen formell utdannelse, og arbeidsforholdet varer i seks måneder.

I tillegg til lønnen på rundt 750.000 kroner, får Ben en treroms leilighet på stranda med svømmebasseng og egen golfbil.

Kamp om stillingen
Før Ben kunne utropes til vinner av den gjeve stillingen måtte han og de andre finalistene gjennom en fire dagers «konkurranse».

Finalistene måtte blant annet gjennom snorkling, en ekte australsk grillaften og å tilbringe tid på et spa. I tillegg måtte de demonstrere sine bloggferdigheter, ta svømmetester og gjennom tøffe intervjurunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere