RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber Bush forberede seg på nye angrep

Aywan al-Zawahri
Aywan al-Zawahri (al-Jazeera/AFP)
Sist oppdatert:
Osama bin Ladens nærmeste medarbeider advarte i et lydopptak George W. Bush om kommende terrorangrep mot USA.

I båndopptaket som ble sendt på TV-kanalen al-Jazeera advarte Ayman al-Zawahri om kommende angrep, og minner om det som skjedde 11. september 2001.

- Bush, forsterk dine forsvarsverk og dine sikkerhetstiltak, for den muslimske nasjonen som sendte deg brigadene i New York og Washington er fast bestemt på å sende deg brigade på brigade på jakt etter død og paradis, sier al-Zawahri på opptaket.

- Bushs påstander om at hans styrker har arrestert mer enn to tredjedeler av al-Qaida er full av løgner.

Tidligere tirsdag ble et annet opptak med al Zawahri sendt på TV-kanalen al-Arabiya. Her langet han ut mot Frankrike fordi landet nå forbyr muslimske skaut i skolen

- Dette er et nytt tegn på korstogshatet som de vestlige nærer overfor muslimer, mens de skryter av frihet, demokrati og menneskerettigheter, sier al-Zawahri i opptaket, som ble sendt på TV-kanalen al-Arabiya.

- Beslutningen til den franske presidenten som hindrer muslimske jenter i å dekke til hodet, er et nytt eksempel på korstogsmisunnelsen. Denne misunnelsen koker i hjertene deres og oversvømmer brystene deres og de bringer den videre til de neste generasjonene, sier al-Zawahri

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere