*Nettavisen* Nyheter.

Beruset sjåfør utraderte familie på fire

En familie på fire mistet livet da de frontkolliderte med en lastebil som kjørte på feil side av motorveien i Skåne tirsdag kveld. En annen bilfører døde også i ulykken.

Ulykken skjedde på E65 sørøst for Malmö ved 19-tiden tirsdag kveld, skriver Expressen. Lastebilsjåføren var på vei østover da han av ukjent grunn snudde kjøretøyet og kjørte vestover i feil kjørebane.

Den første bilen han møtte på motorveien var sjanseløs, og ble antent etter den kraftige kollisjonen. Kjøretøyet ble fullstendig utbrent, og familien på fire som satt i bilen omkom. Den 51-årige kvinnelige sjåføren i bilen som kom like bak fikk styrt kjøretøyet ut av veibanen. Bilen ble kastet rundt flere ganger og havnet til slutt i en åker. Også denne kvinnen døde i ulykken.

Den ungarske lastebilsjåføren har ikke kunnet forklare hvorfor han havnet i feil kjørebane, og sier han ikke husker noe av det som skjedde. Mannen kom fra ulykken uten skader. Han var tydelig beruset og måtte tirsdag kveld gjennom promillekontroll. Mannen ble senere anholdt, mistenkt for grov rattfyll, for å ha forvoldt en annens død og for grov uaktsomhet i trafikken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.