RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Besatt av kjendiser

Sist oppdatert:
Den såkalte «pianomannen» var besatt av kjendiser. Nå tror en PR-ekspert at 20-åringen kan bli filmstjerne og mangemillionær.

Etter å ha holdt munn i nesten fem måneder på et sykehus i England, valgte «Pianomannen» å fortelle at han er 20 år gamle Andreas Grassl fra Tyskland. Bildene av og historien om den mystiske psykiatriske pasienten gikk verden rundt.

Grassl selv benekter at han er en bløffmaker, men nå skriver britiske aviser at den unge mannen er besatt av kjendiser, ifølge Expressen.

Blant annet skal «Pianomannen» regelmessig ha kontaktet en tysk TV-kanal for å få være gjest i programmet deres, han har skrevet brev til Microsoft-sjef Bill Gates, og i et brev til Robbie Williams trygler han popsangeren om å hjelpe ham med å lansere en mediekarriere.

I en spalte i lokalavisen Bayerwald Echo kritiserte Pianomannen dokusåpe-deltakere som ble kjendiser raskt og uten å anstrenge seg. En annen gang skrev han at han drømte om å bli mangemillionær.

Nå kan drømmen om å bli rik kjendis bli virkelighet for den unge mannen. Tyskeren har allerede blitt tilbudt 700.000 kroner av britiske aviser for å la seg intervjue.

- Med smart PR og markedsføring, kan det være verd millioner. Det kan til og med lede til filmkontrakt, sier PR-eksperten Max Clifford, som blant annet repressenterer David Beckhams påståtte elskerinne, til Sunday Times.

PR-eksperten mener Grassl også kan bli artist, dersom han tar pianotimer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere