Birkhead far til Smiths barn

Foto: (AP/Scanpix)

DNA-tester beviser at Larry Birkhead er faren til avdøde Anna Nicole Smiths datter Dannielynn.

11.04.07 10:44

(SIDE2): Birkhead kan i tillegg til å bli far stikke av med Anna Nicole Smiths milliardarv.

Hvem er han? Les mer om Larry Birkhead her
Mer om Anna Nicole: Hele historien om Anna Nicole Smith

- Hva var det jeg sa, uttalte Anna Nicole Smiths ekskjæreste Larry Birkhead utenfor rettssalen da kjennelsen ble klar tirsdag.

Dr. Michael Baird utførte testene på Birkhead og barnet, og han sa ifølge CNN.com at DNA-tester bekrefter at Birkhead 99.9 prosent sikkert er Dannielynns far.

Birkhead ble møtt med jubel da han forlot rettsalen på Bahamas tirsdag og uttrykte selv stor glede etter at det var klart at han var barnets far.

Se video fra retten:

HTML EMBED

- Går i lekebutikken
- Ingenting er helt fastsatt enda, bortsett fra barnets opphav og at jeg er faren, sier han til Reuters, og tilføyer gledelig:

- Nå går jeg i lekebutikken.

Det har helt siden barnet ble født i september vært uenighet om hvem som er barnets far, og Smith påsto hardnakket at det var hennes forlovede Howard K. Stern som var faren. Det er nå tilbakevist.

Stern sier han ikke vil kjempe mot Birkhead om foreldreretten selv om han til nå har stått oppført som far av barnet.

Les også: Stern vil nekte DNA-avsløring

- Jeg vil gjøre hva jeg kan for å sørge for at han får foreldreretten, sa Stern etter rettsaken.

Den syv måneder gamle jenta har til nå bodd hos Stern i Nassau. Stern sier nå at han ønsker det skal foregå en gradvis overgang av foreldreretten. Birkhead blir også invitert til Sterns bolig for å besøke sin datter så mye han vil.

Smiths mor, Virgie Arthur, virket fornøyd etter høringen på Bahamas:

- Det eneste jeg bryr meg om er at mitt barnebarn har det trygt og godt.

Kan få milliarder
Smith kjempet helt til hun døde om arven etter sin eksmann J. Howard Marshall og disse pengene kan tilfalle Smiths datter Dannielynn. Som far vil Birkhead da kunne få kontrollen over milliardene.

Det var i 1994 26 år gamle Smith giftet seg med 89 år gamle Marshall. Han døde et år senere og etterlot seg en arv på over ti milliarder kroner. Marshalls sønn, avdøde E. Pierce Marshall, mente han var den rettmessige arvtakeren, mens Smith mente hun som enke hadde rett på pengene.

Den ene dommen er blitt underkjent av den andre, rettssakene er ikke over ennå. E. Pierce Marshalls enke har sagt klart i fra at hun skal føre kampen om pengene videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag