RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitt av bikkja til Bush

Sist oppdatert:
Snakker om bitende kritikk av pressen.

Humøret er kanskje ikke på topp i Det hvite hus om dagen: Demokratene vant presidentvalget, og det er uansett snart på tide å pakke og dra for den sittende presidenten. En som iallfall har vært gneldrete i det siste er Barney, bikkja til George W. Bush.

Høyre pekefinger
Det fikk Reuters-reporteren Jon Decker erfare da han bøyde seg ned for å klappe skotskterrieren torsdag. Den tilsynelatende rolige hunden glefset etter ham og bet Decker i hans høyre pekefinger.

Reporter April Ryan fra American Urban Radio Networks var der da det skjedde og klarte å fange øyeblikket på video. Og slik det ofte ender i vår tid; snart var det lille opptrinnet lagt ut på YouTube.

Heldigvis for Barney så vil han snart slippe å irritere seg over nærgående reportere. Om 75 dager er Bush-administrasjonen ute av Det hvite hus, og Bush selv drar hjem til Texas.

Sally McDonough, en talskvinne for Laura Bush, sier Reuters-reporteren er ved godt mot og at huslegen har sett på den skadde fingeren, melder AP.

Om reporterne i Det hvite hus har grunn til å frykte hunden påtroppende president Barack Obama har lovet å kjøpe til døtrene sine gjenstår å se.

Se YouTube-videon her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere