RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blåser i Hillarys presidentkamp

Sist oppdatert:
New York-borgerne blåser i om Hillary Clinton stiller som presidentkandidat.

De fleste av velgerne i New York vet at statens senator, Hillary Clinton, vil stille som presidentkandidat i 2008, men synes det er uvesentlig i forhold til om de vil støtte hennes gjenvalg som senator i 2006.

Det viser en undersøkelse foretatt ved Quinnipiac University, skriver AP.

Når det gjelder senator-kampen anses Hillarys sjanser for å være gode, ettersom republikanerne fortsatt ikke vet om John Spencer eller Kathleen Troia McFarland vil stille som deres kandidat.

I den ferske spørreundersøkelsen sier 61 prosent av New York-velgerne at de tror Hillary kommer til å stille som presidentkandidat i 2008. 18 prosent sier at Hillarys mål om presidentjobben gjør det mer aktuelt å støtte henne i senator-gjenvalget, mens 14 prosent sier at det gjør det mindre aktuelt.

Hele to tredjedeler av velgerne oppgir at det ikke spiller noen rolle i forhold til senator-valget om Hillary stiller som presidentkandidat eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere