RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodig Charles offer for nye rykter

Sist oppdatert:
Britiske tabloidaviser spøker med at prins Charles har vært utsatt for Camilla Parker-Bowles' vrede, etter at tronarvingen i går dukket opp med en blodig nese, samtidig som ryktene går om at han skal ha vært utro.

Mandag dukket prins Charles opp med en blodig skramme på nesen, og en plastret finger – noe som fikk tilskuerne til å spekulere i at Camilla Parker-Bowles hadde slått fra seg, etter at flere britiske tabloidaviser i helgen omtalte ryktene om at prins Charles skal ha vært utro mot henne.

Prinsen skal ifølge ryktene ha innledet et forhold til en glamorøs venninne, som tilhører omgangskretsen til Charles og Camilla.

Tøft møte med hekk
Prinsens skader skal imidlertid ikke ha noe med den påståtte affæren å gjøre, skriver The Sun. Ifølge ham selv skyldes de et ublidt møte med en hekk, under hagearbeid på landstedet Highgrove.

- Het den hekken Camilla, spør Daily Mail, mens The Sun rapporterer:

- Camilla slo Charles etter utroskapsryktene.

I en undertittel heter det: «Nei, det er ikke sant, men vi kunne ikke motstå fristelsen.»

Jakter på kilde
Utroskapsryktene dukket først opp i lørdagens Daily Mail, hvor kongereporter Christopher Wilson skrev at en tidligere ansatt ved slottet hadde spredt ryktene om at Charles hadde blitt betatt av en annen kvinne, men at Camilla ikke hadde gjort noe for å stanse ham, i tro på at det hele ville gå over.

Prins Charles skal selv være rasende over det han oppfatter som et spill satt i stand av krefter innen hoffet, for å undergrave Camilla Parker-Bowles stilling for godt. Prinsen skal ha iverksatt tiltak for å finne ut hvem som er kilde for påstandene, for å kunne slå tilbake.

Mulig svertekampanje
Både prinsens stab og kvinnens familie har tatt kraftig avstand fra ryktene, og avvist dem som rene spekulasjoner. Ryktene har imidlertid dukket opp i kjølvannet av flere andre historier med negativt fokus på prins Charles' kjæreste, noe som har gitt grunnlag for en økende tro på at Camillas fiender innen hoffet prøver å ødelegge forsøkene på å gjøre henne akseptert.

I de siste ukene har det dukket opp historier om at Camilla klager over alt mulig, at hun hater utlandet, og føler tilværelsen som Charles' kjæreste som utilfredsstillende. Andre har beskrevet henne som lat, og at hun sløser med pengene. Camilla har ikke vist seg offentlig sammen med Charles på tre måneder.

Ekteskap ikke-tema
Samtidig er det kjent at dronning Elizabeth er sterkt i mot et eventuelt giftemål mellom prins Charles og Camilla, og at dette spørsmålet ikke engang er åpent for diskusjon.

- Dette er en avgjørende tid for Camilla. PR-kampanjen som skulle gjøre henne akseptert og likt blant publikum er stanset, og hennes popularitet er synkende, sier en innsidekilde til The Sun.

- Det pågår en diskusjon om hun skal ha noen offentlig rolle i det hele tatt, og nå virker det som om de som ønsker å holde henne i bakgrunnen forsøker å ødelegge hennes stilling for godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere