RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bloggere håner Blair

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Labours solide ledelse har fått mange til å kalle valgkampen for kjedelig. Men på internett går det vilt for seg og Tony Blair får gjennomgå.

Valgkampen har ført til en eksplosjon av såkalte bloggere på internett. Briter som er leie av kjedelige fjernsynssendinger bruker heller nettet til å få ut sine politiske frustrasjoner.

Alle meldingene viser en klar misnøye med det politiske klimaet i Storbritannia, skriver Reuters. Ikke minst blir partilederne utsatt for sylskarp satire.

Hai-Blair
- Smilende, hai-lignende Blair, som tror han vil bli tilgitt for alle sine små og ikke så små løgner – amerikansk presidentstil – kan nå sove godt, skriver en blogger på nettstedet freepublic.com.

En annen blogger, som kaller seg «Don’t Mention the War» (Ikke nevn krigen, journ.anm.), oppsummerer valgkampen med ett eneste ord: - Deprimerende.

Fantasifullt
Nettstedet notapathetic.com ber bloggerne om å komme med unnskyldning for å ikke stemme under torsdagens valg. Unnskyldningene er mange og fantasifulle.

- Jeg vil ikke stemme fordi det ikke er noe alternativ på valgseddelen som sier «Ingen av de ovenfornevnte lyvende, selvbevarende, maktselgende tyvene».

En annen gjør som mora si sier:

- Jeg vil ikke ha retten til å klage. Min gamle mor sier at hvis man ikke stemmer, kan man ikke klage. Så jeg vil ikke klage.

Oscar til Blair
Partiet «The Church of the Militant Elvis» håner Labour på hjemmesiden sin.

- Når han blir valgt, vil vår kandidat gi Blair en Oscar for sin strålende rolle som ærlig politimann i «Carry on Lying» (Fortsett å lyve, journ.anm.).

Partiet kommer også med en løsning på global oppvarming.

- Når vår kandidat blir valgt , vil han dra til Antarktis. Der vil han skrike «Stopp å smelte, dere hvite drittsekker til isfjellene». Det vil trolig ikke hjelpe stort, men det er mer enn hva Bush og Blair gjør.

Valglokalene stenger klokken 23, og de første resultatene får du i TV 2s utvidede nyhetssending klokken 23.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere