RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blottet seg i brevsprekken

En 41 år gammel mann fra Gävle i Sverige sitter nå varetektsfengslet siktet for seksuell trakassering etter å ha blottet seg gjennom en brevsprekk.

Under rettsforhandlingene i Stockholms tingrett erkjente mannen uten omsvøp sin noe spesielle forlystelse.

- Jeg synes det er svært opphissende, forklarte han om aktiviteten. Forholdet han nå er pågrepet for, skjedde i Stockholm i jula, skriver Expressen.

Mannen tok seg inn i et hus i Stockholm sentrum. Klokka 04.00 ringte han på en dør. En kvinne og hennes kjæreste befant seg inne i leiligheten. Kvinnen spurte ut gjennom brevsprekken hvem som ringte på. Dermed var dramaet i gang.

Etter å ha framført en rekke seksuelle hentydninger, som å stønne høyt, forsøkte mannen å stappe sin penis inn gjennom brevsprekken.

- Åh, så deilig. Du må komme hit og se og lukte på en julepølse, skal mannen ha uttalt. Hos paret bak døren falt spøken ikke i smak, og kort tid etter kom politiet og hentet ham. På vei til arresten uttrykte han en smule skuffelse over besøket i leiligheten.

- Brevsprekken satt for høyt, forklarte han overfor politiet ifølge Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere